22%* korting voor de Dag van de Kus

Menu

Parfumdreams
0 (0)

4711 Acqua Colonia Freesia & Musk Eau de Cologne Spray

Direct leverbaar
Artikelnr.
PayPalKlarna-factuurMasterCardVisa
180 dagen retourrecht
Veilig winkelen en betalen
Gratis levering vanaf 30,00 €
Productinformatie
Topnoten
fresia
Basisnoten
muskus
Naam
Eau de Cologne Spray,
Lijn
Freesia & Musk
Productlijn
Basic Range
Geursoort
bloemig, fruitig
4711 is zeker de meester van de geuren. Met de Freesia & Musk Eau de Cologne Spray presenteert het bedrijf een moderne, revitaliserende uniseksgeur. Colognes zijn lichter dan parfums en daarom ideale metgezellen op warme dagen. Ze hullen de drager in een lichte geur. Deze creatie van 4711 Acqua Colonia verwent met bloemige, poederige, zoete noten en muskusachtige accenten.

Freesia & Musk: een geurige droomcombinatie

De spannende 4711 Acqua Colonia collectie wil de aandacht vestigen op de creativiteit en veelzijdigheid van de kunst van de parfumeur. Elk van de geurcreaties presenteert een combinatie van twee verschillende geuraccenten. Natuurlijke bloemige of fruitige geuren spelen een belangrijke rol. Ze kunnen perfect worden gecombineerd met hout, kruiden of andere ingrediënten - een heerlijke ervaring voor iedereen die van parfum houdt. De Freesia & Musk Eau de Cologne Spray is een uitzonderlijk elegante geurcreatie. Fresia's zijn perfect voor colognes met bloemige accenten. Hun delicate geur is veelzijdig - een mix van bloemige, licht fruitige noten met een vleugje peperige kruidigheid. In deze eau de cologne spray wordt het gecombineerd met muskus. Deze laatste is zacht en verleidelijk. Samen creëren de twee componenten een heerlijk geurakkoord dat de dag mooier maakt.
Ingrediënten
ALCOHOL, WATER (AQUA), FRAGRANCE (PARFUM), LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL
0,0
0
Klantenbeoordelingen

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 06-07-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube